orkrinte B I L D B R I S T




hejsaaan!
Idag har det varit kort skoldag, inget elevens val.
Jag har gjort illa armen så något sätt, en sträckning eller något, så nu kan jag inte sträcka ut armen eller ta upp saker. Det var ett helvete att sminka mig imorse.
Berg var här ett tag förut, vi fixade lite musik til imorgon. Ska bli trevlans att gå på fest?
Men jag måste vara i Hammarby sjöstad typ 1 på dagen för att hjälpa till och så. Sen har jag lovat at jag ska bära 15 ciderflaskor ( alkoholfritt, vi är duktiga flickor och pöjkar). Min arm kommer att dö?
Anw, nu ska jag läsa lite fysik och dricka en stor kopp med smultron-te.
ha det underbart, love :*

hellogoodbye



och asså....typ..ramla på asfalt vad jag saknar sommaren!


Hellu! Idag har det varit regn och all den fina snön har smält bort. Dessutom så har mina skor blivit förstörda av skolgård som omvandlats tilll en sjö. Engelskaprov idag, jag räknade till 31 glosor som vi inta hade till provet. Och 1,5 sidor av provet var på ett kapitel som vi inte ens haft?
Jag håller på att bestämma mig om jag ska ha mina nya, fina leopardstrumpbyxor på fest på lördag, vad tycks?
imorgon ska Berg komma hit, tyvärr inte sova.
Nu ska jag läsa fysik, för trött för att skriva någonting mer.
Pefs på er :*

S N Ö <3






Hej hopp!
Idag har det varit en ganska okej skoldag. Jag har kastat snöbollar på Kip, blivit mulad, haft sovtävling på sista lektionen och kastat sudd som hämnd. Nu har jag pluggat engelska, ganska okej koll i alla fall.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, imorgon har jag franska direkt på morgonen. Först ska jag gå och göra en stor kopp passionsfrukts-te och läsa igenom glosorna jag inte kunde. MVG på sammhällsprovet som jag varot så orolig för, grattis till mig! ;)

En liten bild på min U N D E R B A R A  halsduk by teh way, värme? <3

Sov gott nue, Kramis :*

hmhm





nån sorts gammal frukostbild?

Heelu?

Ingen uppdatering, på några dagar, har haft det ganska stressigt.
Söndagen var : Piano, Snö, Stress och Berg. egentligen skule vi baka, men vi hann inte.
Måndagens händerlser : tråkig skola, matteprov tillbaka, hem till mamma och köpte tyg.

Idag är jag hemma, lite ont i magen. Ska passa på att plugga lite, snart kommer mama hem, trevlans. Sitter och snackar med lite gosiga människor i min tjockishalsduk. Senare blir det väl till att gå ut lite, fota kanske.
Ha det, Pefs ang hugs!:*

Enskede?

Hellu!
Igår hade vi trevlans, såg på en otroligt dålig film, snackade och tiggde vantar av pilsnerpolisen, och jag blev kallad emo av ett fjortisgäng ;__;
Imorse skulle en idiot hem klockan 7 på morgonen, stora fina snöflingor utanför :] så vi gick ut och hade snöbollskrig i bara t-shirtar och vinterjackor. Hej fjortis. Men det va ganska kul. Sen åt idiot upp min frukost medan jag var ute och gled omkring med Berg på gatan. Davve gick ner och gjorde snöänglar och klättrade på sand-grejer. Rullade runt och förstöde mina vantar. Såg på det dåliga filmen igen, åkte hem. Nu sitter jag här och är onaturigt trött, ska gå och lägga mig. Har piano imorrn (skit?)
Bilder orkar jag inte ladda upp just nu. sorry. Pefs :*

we're waiting





Stress, hellu?

Sitter och pluggar samhälle och jag fattar inte ett #&//# av det. Lag och rätt, hah? Idag har i alla fall varit franskaprov, slöjd, fiskpanetter (blä), engelska, växthuseffekten, Berg och mandariner. tjoho. Imorgon ska jag träffa lite trevlans människor och skratta överdrivet mycket. Sen ska jag sova och åka hem tidiogt och plugga engelska och öva på pianot och tvinga pappa att jag ska få träffa Flora och fota lite på söndag. Sen har jag för övrigt sörjt när jag fattade att den underbara låten Drifter inte var BD. eller jag fattar det aldrig. Vafan det låter ju som Henrik, huh?
Ni får ha det underbart, pefs hugs :* <3

kortkort



Och jag har seriös bildbrist?

Hullå, va?
Nu sitter jag här och äter rivna morötter och känner mig som en kanin. Dagen har varit gympa, lunch, julsånger och bild. Måste skriva ut fakta om döden i Rommarriket till imorgon ;___;
Nu ska jag plugga lite franska och dricka en stor kopp med English Breakfast The , vilket jag by the way aldrig dricker till frukost?
Ha det underbart, love pefs :*

Jag har ett foto någonstans




and i like to ta bilder från igår. sorry.


Hellu loves! Idag har det varit kallt, en massa matte, Ett nytt headset, rosa moln (tristess), fina citat, mysiga människor, en del inte så mysiga människor, franska, disskusion med pappa om olika grader av uppsåt, Berg, vattenkokare, thai-mat och gröna strumpor.
Just nu sitter jag och pratar med lite trevlans människor om lite ditt och datt och pluggar glosor. Je promets que je le comprends tout, me laisse sauter sur les nuages pour toujours? Nu ska ni inte tro att jag är något litet underbarn som kan franska. Jag råkar bara veta hur man använder internet. Jag ska alltså kunna massa namn på olika kläder, en massa ord om skolan et une chanson stupide au sujet de Charlemagne.  Och lite grammatik också. Det låter ju inte mycket, men det är en chokladbollans massa glosor. Tjhoho.
Nu ska jag lyssna lite on teh Kent och spamma min kära små msn-vänner.
Ha en bra dag (kväll) så ska jag föröka leva upp till det jag med.
Pefs, Love and Hugs :*

och jag drog med dig i mitt fall,
och sen gled jag bara undan,
så förlåt, förlåt för allt,
jag är ensammast i Sverige

hejhejmorgon





Hi Solsken!

Sen, sov för länge.
Nu har vi fysik, blä.
skriver ikväll, pefs :*

Min lagom seriösa dag.




   oredigerad


Hellu världen!

Idag har varit bra, piano, utmattning, stan med mamma, plugg, Berg, Panic! , väska och franska. Jag vill leka napoleon.
Just nu sitter jag och lyssnar på Oasis, haha, dricker te och halvsover. Imorgon är det skola igen, lagom kul. Men jag har ju sovmorgon i alla fall. Helst vill jag stanna hemma, komma på en plan för att bilda Sveriges befolkning på 5 minuter och avskaffa le système scolaire. Jag vill träffa Elvis och röra vid hans hår, jag vill segla till Maldiverna som kanske inte kommer att finnas snart. Jag vill dansa runt till musik föralltid och se allmänt sjuk ut. Yeah.
Hejhej verklighet. Men jag känner mig uppåt ändå, det funkade på pianot, första snön kom, jag fattar franskagrammatiken, kommer ihåg vad Knutbydramat handlade om (samhällsprov) och jag har hittat min färgglada kjol.
Nu ska jag ta lite mer te, lyssna på lite mer musik och vara lite mer glad. Sen så ska jag sova och vara lite smått död imorgon.
My Best Plan Ever.

Godnatt på er, pefs och hugs ;*

Noverber kills me.


Vi flummade lite med hopp och blixtUtomhus :D

Hellu kitties!

Idag har jag vart med Knut och Paj i solna centrum, pluggat, tränat på mitt piano, lyssnat på musik och ätit tacos.
Jag har gjort en ny header också, helt misslyckat men jag orkar inte.
Jag är trött, vi var uppe till 4-5 igårnatt, tittade på vår underbara film. Paj döpte den till Xandras liv och funderingar eller något sånt. Jag vet  inte. Bra blev den i alla fall, och en halvtimme lång. Nu ska jag smyga ut och koka lite te, äta lite gojji-bär eller vad dom nu heter, nyttigt vet jag. Sen ska jag fortsätta lyssna på musik och vara glad. Och sen så har jag fått äran att bli tilfrågad av Flora om jag vill gå med henne på Oasis i januari. Och ja, det vill jag, tjooho :)
Ha det så bra, MassaKärlek :*

Civilization overload.


jag som emo :P


Jag som fjortis:P

*för övrigt så står det en lapp med EMO på mössan ;)


Sitter här med Paj och Knut, Har haft en overall mysig kväll. Dagen har vart Historiaprov, tunde, korv (blää), geografi, städning och film. Jag och Paj kombinerade fjortis, emo och en videokamera och skapade en underbar video. Först var jag en FjortisBitch och Paj ett emo. Sen bytte vi roller :D
Sen kom Knut och vi spelade in en ny film, den blev bäst ! den handlade om att Xandra ( Knut) blev mobbad av mej och Paj, och förde "dagbok" mellan klipper. Haha. Vi funderar på att vinna en tävling med den.
Nu ska vi i alla fall ladda upp bilder på bdb, kolla på filmen, snacka och Knut ska spela Nintendo DS.
Vi har även fått reda på lite kul fakta om Knut. När hon var liten så brukade hon strula med sina föräldrar. Hon skyller på att hon inte visste vad det var. Sure lixom.
anw, pefs pöfs :*

heeh

Sitter med pappas dator, har flytt från historian ett tag.
Kul skoldag , vi pratade samhälle hela franskan *jipiie*
Hinner inte skriva långt, måste plugga. Dagen har iaf varit  franska, slöjd, McFlurry, ballonger, miljökunskap.
nu ska jag bara läsa lite fina människors bloggar och planera mitt mordförsök på Micke imorrn. Skojar. Men jag blev pissed of idag.
Pefs hejdå :*

MVG *stolt* Barn




Ganska okej skoldag, faktiskt. Fick tillbaka biologiprovet, mvg, oj vad man kände sig lycklig över alla rätt. Sista lektionen kom Farbror Polis Berthold och  visade en film. Trodde han. Men den funkade inte på skolans kassa datorer. Har ni ingen dvd? Nej, för vår skola är fattig. Så han fick åka tillbaka till polisstationen och hämta deras dvd, haha. I alla fall så såg vi på filmen, handlade om våldsbrottens konsekvenser. Fyfan, 30 minuter med massa olika bilder på sönderslagna, blodiga ungdomar. Jag trodde jag skulle spy, det var verkligen vidrigt. Hur fan kan man gå så långt? Det va exempel en kille som hade hoppat jämfota rakt på en annan killes ansike.
Kvällen har varit Historieboks-letande, bråk, akademibokhandeln, fiskgryta, bad och historiaplugg. Prov på fredag, smarta ungen jag glömde ju självklart boken i skolan .
Nu ska jag återgå till Historian, just nu försöker jag komma ihåg vad det stog om Hammurabis.
Pefs och kram :*

...:::,.,,

Stress , matte, negativa ekvationer.
Hinner ingenting, inte blogga.
wish me luck  pefs:*

Lagerhaus är min nya drog.




* sockerkakan och ljusen är by Mig och Berg *


O T R O L I G T  D Å L I G  U P P D A T E R I N G,
mitt internet har inte funkat på några dagar (självmord).
8  ( lördag ) då:
Fest hos Joyce, jättemysigt, bara vi trejjs. Libanesisk mat, nog det godaste jag ätit ever. Jag vill ha hennes pappa som kock? Sen satt vi och sjöng med i dansbandklassiker (?) Det blev lite symboliskt.
We are all the winners, we are all the best
Att vi få va tillsammans, det betyder mest
Sen så skulle Elvira visa sin vighet, vilket resulterade i Elvira-Vilar-bilden ( jag berättar inget och visar inget, de utvalda vet). Jag och Berg åkte hem i broderns kompis skruttbil. Men det var ganska kul ändå, fast jag och Berg fick dela på en plats.

och så tar vi 9 (söndag),
Dagen var: försov mig, piano, Berg, frosta av frysen, Lagerhaus (blockljus), orkideer, farsdag och trötthet.

Idag var det   t r å k i g   s k o l a ,  tre lektioner matte, allvarprat med Knut, Berg, Donken ( jag vet), Matteplugg ( prov på onsdag ). Och så kom mamma hem, hon har varit på västkusten i helgen. Trevligt såklart.
Nu ska jag läsa igenom min historia och vara lite dukig. jag ska lyssna lite på Kent och lite på Broder Daniel. Jag ska skriva klart Min-Morgon-grejen till svenskan ( det tog mig en lektion och 2,5 A4 att beskriva från att jag låser dörren till att jag kommit ut på gatan. Och jag ska hela vägen till skolan. Jag är överambitös), dricka te, läsa någon skit, sova. Tjoho.
Pefs på er :*



Minns du våran blodsed, våran lag?

Inget uppdatering igår, sorry, men det var lite stressigt hemma och så. Gårdagen var franskaprov (mvg), lunch, bild (<3), stress, skit, te, sova.
idag då, ska man fira Joyce i älta, hur man nu kommer dit? och hem blir even worse. Först ska jag ut på stan med Berg oh försöka hitta en liten gåva till Joyce. Jag hör till den kategorin som inte kan köpa presenter, köper alltid det som people säger att dom vill ha. Hoppas Berg är bättre på sånt. Ska hem till mamma nu, hitta något att ha på mig ikväll. Ska bli kul och så, inte ofta man träffar (dom flesta) tjejorna alla tillsammans. Malin kommer oxå (tror jag), det var länge sen man såg henne.       
och jag har bildbrist 24/7, jag har inte fotat på en evighet, jag vet att jag är helt vädelös, jag vetjagvetjagvet.
skriver senare, Pefs :*

tankar skrämmer, verkligheten skakar.

Idag har jag varit lite smårädd, verklighets-rädd. För idag så blev Filippa typ slagen av en liten Fjotisäckelpryl på väg till lunchen ( syftningsfel, asså vi var på väg till lunchen). Jag kom av att Paj ropade på mig, Hon och Filippa stog och snackade med tre tjejer, sen så helt plötsligt typ, BANG så sparkar hon FB på benet. Aj. Och Fb blir lixx arg och sparkar tillbaka och POFF så slår äcklet Fb rakt i ansiktet, knytnäve, fyfan. typ 3 gånger. Shit jag blev arg, ajajaj stackar FB. Jävla horor. (ursäkta)
Smarta ungar att ge sig på oss när vi e i skolan, öhm vår lärare ringde polisen. Vi gissar på att han heter Leffe. Haha.
Ser på EMA nu,  JAG ÄLSKAR BONO! Han är så ..jag vet inte, underbar på något sätt.
naj, nu tog det slut. jaja. Biologiprov idad, gick bra, tror MVG;)
Ska plugga geo, ta över världen i mina tankar och gosa i min nya  skoltröja.
Ojhelvete vi har ju franska, anw.
Pefs, lovaya :*

:::..

wihi,
sitter och äter nuelsoppa. Det är  gott, seriöst, och jag måste få lite energi ( cellandningen ) till att plugga biologi, stressad (ja), prov imorrn. Bilogi känns viktigast av alla ämnen. Beror nog på Zazzi, hade det vart en annan lärare hade man väl knappt brytt sig? menmen, och för allas information så har jag varit med Filippa lite,vi knarkade lite hårsprej, tappade bort våra mössor och hade allmänt kul. Innan var jag men Knut och Paj på biibblan och pluggade. Knut spelade in en jätteful video på mej ( utan att jag märkte det) när jag fick ett utbrott för att jag inte hittade hur Mitokondrie stavades (mitrokondrie / mitokondrie help? ) Ska fortsätta plugga nu, kuligt. Och juste, Obama vann ju USA-valet- wiho *hejadepåhan* Om man nu kan säga heja när det gäller ett val? Lessen för att jag inte hade några bilder att bjuda på ( skärpning!)

Pefs damvippor :*


nu.



När du är tunn som luft
så är du nästan perfekt,


du gör mig lugn när alla ljusen har släckts.
Bara en sekund då är jag nästan perfekt,
    kom gör mig lugn, jag klär i din andedräkt.



Hejdär!
Sitter och halvsover, trött,  ( underförstått?) Pluggat ybermycket idag, känns som jag har koll på det nu. Bilogin asså. Det är ju egentligen lite för mycket, både etologi och Fotosyntes. Menmen. Jag dör för att jag aldrig hinner göra något annat än pluggapluggaplugga, det blir jvligt stressigt.  Hm, suttit och läst lite bloggar nu då, tar en paus. Sen ska jag ut och bli förhörd. Jag är ändå lite stolt, Jag kunde nästan alla anteckningar och hade bara ett fel på typ 10 sidor i boken. *TjoHO!*
Och jag tror inte att jag ska lämna tillbaka elviras tröja som jag fick låna idag 8D Den var överdrivet mysig. Och jag vill ha en sånnahära jättestor stickad koftpryl. Sån som man blir varm av att bara se lixx. Nån som vet var en sån går att hitta möjligtvis?
Ska snart gå och sova min skönhetssömn ( haha, just kidding om skönhetssömn)
det blev ju inte så mycket sån igårnatt.( inte så mycket vanlig sömn heller för den delen).
Sov er snygga loves! Pefs:*

idagimorgonaldrigförevigt



Oh, the world won't understand,
it's left no time for us.


Civilisation ( det var den sista koppen).






Godmorgon ananaser! (jag vet inte)

Snart ska jag till skolan, eller ja, pappa ska hämta mina grejer så jag måste packa ner datorn. Sovit riktigt dåligt, fantasin sticker iväg och jag blir sådär ängslig för allt och kan inte sova, jag får vara trött i skolan idag, har inte gjort engelskaläxan ( vem kommer ihåg det när det är lov?).
Nu ska jag äta, (försöka)
fixa håret (good luck)
och sminka mig ( yeah, right)
klä på mig (HAHA)
och släpa mig iväg till tunelbanan (OMG)
I’m not asking
For an easy time
But I’m asking
For a meaningful life

men att uppdatera min Ipod är ju alltid kul.

Ha en bra dag, kärlek tiller pefs :*

please take November away.

Godkväll loves!
Sitter och lyssnar på BD,
dricker Te
önskar att jag kunde spela gitarr
försöker tänka,
skita i allt,
ta det lungt.
Men det är förjävla svårt,
Dom tre sista då.
Så stressigt med allting just nu, det känns som om hösten bara har skit med sig.
Jag orkar inte ens skriva något ordentligt på bloggen,
och jag vil fota så mycket att det typ kliar i fingrarna, jag vill ut och fota världen ( gosh,? )
Nu ska jag sitta här och längta ihjäl mig efter allt möjligt, om jag överlever skriver jag imorrn. Då är det skola igen, känns som jag fått absolut ingenting gjort under lovet. Jag tänkte att jag skulle kunna allt till Biologin såhär öhm idag? Det är ju lite sisådär med det. men?
Och inga bilder heller för jag har inga (*snyft*)
Kan ingen bara ge mig inspiration, bra väder, trolla hit fina vänner som kan göra mig glad, lära mig spela  gitarr, ge mig en polaroidkamera, banka in biologin i huvudet på mig, få mig att må bra, sluta gråta som något litet barn för att inget blir som det ska, få mig att se saker positivt, ge mig kärlek ( jag behöver den mer än någonsin nu), ge mig snö, få mig att sluta se allt som ett misslyckande?
Då är jag skyldig dig ett liv.

Pefs påer endå:*

The Big Sleep.







Och nej, jag har inget fantasi,
Och ja, jag har bytt tekopp.

Idag ska jag ta det lungt, fota lite,
och plugga, självklart.

Simma lungt kykklings :*

FixxPixx :D

Ny Header,
gjord av Paj
Pajsoknuten.blogg.se
Lite småändringar gjorda i designen,
Inläggsrubrikerna blev helt konstiga och jag lyckades inte fixa dom,
så det får vara så.
Pöfs :*

+58






Ligger på sängen och lyssnar på Kent,
vi drömmer nog alltid om saker vi glömt
är allmänt seg och vill helst sova. Men det känns som om jag skulle ha slösat upp hela dagen då, ungefär.
Ska plugga (gör jag någonsin något annat?)och träna på mitt idiotiska piano .
Jag skriver imorgon,
Just nu har jag ingen ork och ingen inspiration.
Ska gå och väcka min sovande mama så att hon kan förhöra mig.

Ha det pöfws :*

bild från igår förresten.



A room of one's own.





Hellu cuties!

Sitter och dricker te och lyssnar på våran överdrivet högljudda diskmaskin.
Mamma har gått för att hämta min Kentbox på posten *wihoo*
Jag måste städa mitt rum innan jag får den, blablabla, det är ju otroligt jobbigt, jag hatar att städa. Låt hemmet förfalla, det är mitt motto. Elle ja, kanske inte.
Jag är ybertrött,
Tack till idioten som ringde klockan 5 imorse.
Med dolt nummer.
Fegis.

hAlloWEeN PiCcS :O


Tänkte att ni might want some pics?


tyvärr så var det då, min kamera som inte går att fokusera något vidare med,
och mamma lät mig inte ta med min braiga kamera :(
Jag är djupt, och riktigt
upset about the quality.




SötenKnut - Fjotiskatt? (mjau)



Disa-påskkärring (sorry) Jag- IDONTKNOW! Mickan - En sån där jag vet inte. Troll?
Knut - FjortisKatt Nicoll-boll - häxa Paj - LiteMindreFjortis Katt ? :D








Vem är villig att köpa mej en nu kompaktkamera?

Pussen:*

On top of the world.

Nu är jag klar med kvällens AttGöra dvs att:
Bada (varmt)
Försöka få ur toningen
dricka te
ladda in bilder från kvällen
läsa igenom biologi
leka med photoshop
great?


Vi hade det jettebra ikväll, det blev jag, Disa, Mickan, Knut, Paj och Nicoll-boll.
Vi klädde ut ut oss ganska sjukt, iaf jag?
Jag vet faktiskt fortförande inte vad jag var för något.
Men jag körde på rinnande mascara iallafall.
Och sen så gick vi trickOrTreat,
Vi fick inte så mycket
Jag vill vara 5 år
och söt
Då skulle vi ha fått mer.
Och sen så var det en kille som blev, ja sur (?), när vi frågade vad han skulle göra om vi kastade ägg på hans hus.
Han sa att han skulle döda oss. Och inget godis gav han oss. Och sen förklarade han hur det förra året hade kommit några och kastat ägg och att hans kompis hade jagat dom på motorcykel och skulle döda dom.
Och då säger Knut: det var faktiskt för två år sen.
Haha, han jagade dom faktiskt, iallafall vad jag fått höra. Och alla skyllde på Dinah, så hon fick städa upp allt.
Har jag fått höra.
Men i år så kastade Knut utan att dom märkte (tror vi) men vi sprang som kaniner endå. Det var jätteläskigt,
seriöst.
Jag har dessutom fått en till negativ sida. Jag har blivit jvligt kräsen när det gäller te. Jag tycker att Lipton smakar blörk. Synd eftersom alla har det. Typ. Och att alla har frukt-te. Det är något av det vidrigaste som finns, för sött.
Starkt te med mjölk Is The Shit. Intresseklubben antecknar.
 
Godnatt trollz pöfs :*

RSS 2.0