10 timmar kvar av 2008, perfekt.



Snart byter jag blogg. Ledsen.

Let's go down, down, low down, where i know i shouldn't go

Jag väntar på vår soffa. Den vägrar att komma. Vi har tömt hela vardagrummet och pappa ställde in det mesta på mitt rum. Vilket innebär att jag år sitta på en obekväm stol i vardagsrummet ( som ekar) i några timmar. Yeah. Imorgon är det nyår. Yeah igen. Vi ska förmodligen åka hem till pappas kompisar och hm typ äta middag? Trevligt for sure. Min klänning kom idag också, precis i tid. tyvärr hade jag beställt fel storlek. Jag har lite problem med att få på den, men ändå. Det går ( korvskinn). Fin är den, och mina nya skor fick jag också. Nu ska jag försöka göra en ny header eftersom min PS-trial går ut om två dagar. Sorg. Någon ger mig pengar till att köpa det? Ofta. Och ladda ner det tänker jag inte, visst är det en aning moraliskt fel men mest för att jag är så otroligt otekninsk så att jag inte fattar hur man gör. Hatar tidspress.

We're all just geeks.

Två dagar på en gång;
Igår bestod mest av Berg och Kip. Och på kvällen såg jag på Sagan om de två tornen, smsade citat från denna med Berg samtidigt som vi kom på att det är en väldigt sexistisk film. Slår vad om att ni inte tänkt på det. Jag kom även på att jag älskar Gollum när han har personlighetsklyvningar. Sen såg jag på scrubbs hava natten och var lagom trött.
Idag skulle jag vara hos pappa senast ett för att ta emot vår soffa. Jag vaknade, hemma hos mamma, klockan ett. Men jag hade tur, soffan kom inte. Lastbilen hade gått sönder i Polen, haha. Men imorgon kommer den förmodligen, lite kul sådär. Sen har jag städat och ätit japansk mat. Min kamera har slut på batteri och jag har glömt sladden hemma hos mamma. Jag har glömt min ritplatta hemma hos mamma också. Och mina grejer från Asos kom idag och ligger hemma hos mamma. Jag ska nog smita dit ett tag imorgon imorgon. Nu ska jag fortsätta med att lyssna på Lasse Lindh och fundera på om jag ska ha sönder mitt pepparkakshus. Jag har redan stulit dom flesta non-stopsen av det. Sätt mig i fängelse, ha det fint.
Älska <33

"Sam den ståndaktiga"

"Tokköping"

"Vad kan väl vi åstadkomma?"


"HöNLöKöFPÅ (släpp iväg pilarna)" (Alviska äger? Haha eller inte.)

"Förstöra fin fisk"

"Ni är skicklig med klingan"

"A red sun rises, blood has been spilled tonight"

"Den fete hoben"

"Som jag känt sen de var nötter och ollon"

"Vi kan inte hålla stånd mycket längre"

"So it begins"

"Vem är jag gamling?"

"Fan han ba här finns inget för dig, bara död och ba aragorn död *snyft*"
(personliga åsikter^^)

"Dela med mig? Av de häer goda?" (reklam)

"Ge den till oss rå och sprattlande"

"Jag lyssnar inte, jag lyssnar inte"
(personlighetsklyvningar<3)

"Fortsätt andas, det är det viktigaste. Fortsätt andas!"

Mer sms-historik får ni inte. Haha jag hittar ifs bara fyra sexistiska. Men ändå.

ever since I was eight or nine



Sitter i  vardagsrummet och lyssnar på Kent, äter frukost och läser 'Låt den rätte komma in'. Helst skulle jag vilja fly fältet och gå ut och springa nu, men eftersom det ligger 5 sovande idioter inne på mitt rum så blir det inget av med det. Dom har jag redan flytt från, det blev en aning obekvämt att ligga på golvet med endast en utplattad kudde och två flygkartor. Fina täcken. Så jag gick och la mig i vardagsrummet där det i alla fall finns en soffa. Och en söt katt. Och en Ipod. Och en dator. och blablabla. Men jag kunde inte sova. Så nu har jag snart lyckats dygna. Super.  Tomtemor adjö.

Trial and Error



Jag hatar Hatar HATAR Nålens öga. Jag vet inte varför. Mådde skit när jag hörde den första gången. Kanske därför. Men jag tycker den har underbar text. Jag älskar melodin. Jag älskar hans röst i den. Men jag klarar inte av den som helhet. Jag är sjuk, i know. Men nu ska jag lära mig att älska låtjäveln. Jag tänker knarka den tills jag inte hatar den i alla fall. Och sen så ska jag knarka Shoreline. Fin, fin, fin låt där. Älska<3

You know it smells like Bangkok in China Town



Jag försöker övertala en falafel. Jag lyckas inte. Inte samma falafel som snodde min mössa. Gud jag måste sluta använda ordet falafel.  Jag har lite tråkigt också. Och nej, jag menar inte att jag kan rita. Jag vill bara visa hur otroligt tråkigt jag har det.

you wish



Jag lovade att lägga upp en bild på en falafel. Den här har stulit min mössa. Och så är det överdriven skärpa för bdb's skull.

Hur kan du vara så säker på ditt svar?



Okej. Nu är det morgon. Jag misslyckades. jag somnade. Nu har jag tråkigt. Samtidigt är jag stressad och en aning ångestfylld. Kom på att det är typ fyra dagar kvar till 2009. Fyra dagar att uppfylla alla idiotiska nyårslöften från förra året. Great Luck. Jag har uppfyllt 3 av 48. I år ska jag bara ge ett nyårslöfte, samma som Berg; Inte slänga skräp på gatan. That's easy. Struntprat igen. Intresseklubben antecknar. Falafelmarshmallow, adjö. Åter till banala sysslor. Och jag är lite knäpp idag. Igen.
Och juste. Jag har fått nya nagellack. Jag är glad.

Stripes everywhere



Förlåt. Jag har överdrivet tråkigt.
Funderar på att inte sova överhuvudtaget. Dygna kallas det väl?
I alla fall. Imorgon ska man träffa lite söta människor, förmodligen.

Och det där var ett utdrag från min bdb, stämmer? Och samma bild tillochmed. Herregud. Ett mirakel. Jag är trött. Men jag ska inte sova, tänker inte sova. Viljan är starkare än kroppen.
Och ja, på bilden är på något sätt min fina randiga tröja. Fick den på posten, skickad från snällaste Farfar, Eva och Moa. Tacktack. Gissa om jag blev glad? Jag älskar oväntade presenter. Okej nu ska jag sluta skriva en massa skit. Jag ska städa lite faktiskt. Se tredje raden. Dom kommer hit. Gud bevare oss väl. Stackars mamma.
Ojdå. Inte skriva en massa onödigt. Jaja.

B a r a t i l l ä g n a t F l o r a .

O k e j   s å   n u    s k a   j a g    s k r i v a    e t t    h e l s t    i n l ä g g    s å h ä r .  
 N ö j d    F l o r a ?    F a l a f e l    k a n    d u    v a r a . 
 O c h    j a    f ö r l å t    n i    a n d r a . 
  B a r a    e t t    l i t e t    h a t - i n l ä g g    t i l l    F l o r a    (   F a l a f e l ) . 
  J a g    s o m    t i l l o c h m e d    d ö p t e    d i n    I p o d . 
  J a g    t y c k t e    j a g    v a r    s n ä l l  ,    m e n    i n t e . 
A r c h i b a l d    d e n     s t o r e    a f    J o c k e l a n d    är   e t t    g a n s k a    b r a    n a m n . 
  N u    s k a    j a g    g å    o c h    d ö    e n    s m u l a    
o c h    ä t a    e n    n y b a k t    m a c k a . 
  K ä n n    d i g    t r ä f f a d .  
 F a s t    j a g   g i l l a r    n o g    d i  g    ä n d å .  
   P  u s s   p å   d e j .
O c h    i n g e n     b i l d    h e l l e r ,     p r i c k e n    ö v e r   i ?

And I've seen it with that old red light



Hejhej Sockerpopcorn!
Jag kom just hem till mamma efter att ha släpat en 20-kilos väska i en halvtimme, suck.
Sitter och lyssnar på Kents nya singel På Drift, som förövrigt går att ladda ner gratis från Kent.nu :]
Dagen har väl mest vart städning i källaren, eller så att säga, jag har mest suttit i en gammal fåtölj och kollat på. En massa pepparkakor har jag hunnit med att äta också ^-^
Nu tänkte jag starta min testversion av Illustrator och försöka förstå hur den fungerar?
Ha det finfint, pussen! :*


humdidim ^_^ :*

Hellu loves! Ska titta på film så jag hinner inte skriva särskilt mycket. Tänkte att jag laddar upp min dag i bilder istället, dålig redigering men jag hann inget annat. Resten av kvällen blir film, nötter och julmust :]
Ha det fint, pefs!:*



morgonbilder ;)



Dagens outfit :
 Byxor - Cheap Monday, T-Shirt - American Apparel, Kofta - Gina Tricot, Halsduk - Granit


Och ja, jag är stolt över min städning ^__^

Our thoughts compressed, which makes us blessed



Godkväll sweeties!
Nu är julen över, lite trist, men jag har ju runt tre veckors lov kvar! Bilden är nog en av dom äldsta jag har på datorn?
Igår var vi då hemma hos pappas kompis på kvällen, trevligt!
Innan vi åkte dit så fick jag mina julklappar av pappa, Kamera Kamera Kamera. Precis den jag ville ha, + att den är ovanligt bra för att vara en kompaktkamera = jag är överlycklig.
Idag sov jag överdrivet länge, åt julbröd till frukost och var ute och gick med pappa i några timmar. Funderar på att göra absolut ingenting idag förutom att lyssna på en massa musik, läsa bloggar, förstå hur man laddar in bilder från kameran i datorn och städa lite.
Just nu sitter jag och lyssnar på Pure Morning , som förövrigt var den första låten jag hörde med Placebo ;]
Skriver lite senare, pusshej!:*

STRESS :*


gammal bild

Hellu!
Sitter här och stressar mig eftersom pappa vill att jag ska komma ut och hjälpa till med maten.
Dagen har varit julklappshandlande och jullunch, och nu sitter jag här hemma hos pappa.
Jag tänker gå emot julmats-trenden här också, Tonfisk blir det! Senare åker vi hem till pappas kompis och äter "nattmat".
Nu måste jag dra, pappa ropar;)
Ha det bra. puss! :*

Och inga bilder eftersom jag har tappar bort min USB-sladd ;__;

J u l a f t o n ! :* <3



AAh
jag hatar blogg.se!
3 minuter över tolv såg jag hur mycket klockan var, wiho då skriver jag god jul på bloggen. Men inte. Den vägrade att uppdatera, suck. Men nu funkar det i alla fall, så;
God Jul hunnies!:*

Sen så har jag ju självklart ingen bild, bara en från igår på katten, men det syns ju en adventsljusstake i bakgrunden huh?

åh, juste. Mitt tandläkarbesök gick bra, inga hål, ingen karies inget plack osv lalala, fast jag fick en tandborste, en grön en: ]

I start to wonder what his story might be like


Haha, en liten bild kan man väl bjuda på. För övrigt hatar jag min mun på denhära bilden?

Heej!
Nu sitter jag här och älskar mina julklappar. Jag visste ifs alla jag skulle få utom en väckarklocka ( fick av mamma) och min Underbara-bästa-super-brorsas julklapp.
 Självklart skakar jag ju på paketet och det väger typ 5 kilo, hmm? Sen när man väl öppnar så ser jag att det ligger 20 stycken järnskruvar, alla runt 25 cm långa, gissa om dom väger! Och så ligger det en liten pappersgrej ( heh, tack?) och gissa vad den innehöll? Haha aldrig att ni kan det. En Ipod förfan! Åh gud vad jag älskar honom ( min borsa alltså ^^). Lalalala en grön Nano, jag är överlycklig!
Sen så fick jag en massa kläder och, äntligen, en eyeliner.
Riktigt trevlig kväll faktiskt, vi åt Hälleflundra eftersom svärdfisken var slut i affären, supergott ändå!
Nu ska jag snart inviga min Ipod genom att gå ut på promenad med Berg och Kip och samtidigt lyssna på Kent, Placebo, Håkan Hellström, BD, Panic!, Babyshambles, H.I.M, Lasse Lindh, laakso, Saosin, Oasis;  listan är oändlig!
Hittar för tillfället inte min USB-kabel så bilder får ni imorgon!
Lots of hugs på er!:*

Kalle Anka-brist?


Hellu babies! Sitter med brorsan, tittar på tv och äter mandariner :] Han hade tydligen glömt sina nycklar på jobbet och hade sina extranycklar hemma, smart.
Senare ska vi ha en "lill-julafton" eftersom jag är hos pappa imorgon, det ska bli roligt!
Så kvällen kommer att bli julbak, svärdfisk, julklappar och julsånger, så otroligt-super-yber-massor-extremt-underbart ;)
Nu ska jag hoppa runt och lyssna på Babyshambles, frysa in melon och städa.
Juste, lite kläder I might order, vad tycks?
Ha det alldeles perfekt nu, puss!:*



My love when you dream them up



godmorgon!
Snart ska jag iväg till tadläkaren, hjälp. Inte för att jag är rädd eller så, det är bar jobbigt. Jag är rädd för att jag ska några hål, har aldrig haft det.
Bilden är från igår förresten, lite härligt juligt hemma hos pappa nu :]
Såg på Tv-nyheterna att medeltemperaturen höjts sen 95-06 eller vad det nu var, sluta värm upp jorden så jag får snö. Hemskt,  det är ju vi unga som får ta "smällen" sen. ushushush. Hata växthuseffekt.
Nu har jag inte tid att skriva mer, måste hinna fixa mig innan jag ska iväg,
Puss på er hunnies! :*

a bittersweat love, a bittersweat song



Hej sötisar! Är inte dom här t-shirtsen (stavning) alldeles underbara? Nu kanske det är lite försent för julklapps-köp, men jag fyller ju år snrat också! ;) I alla fall så finns alla på Forever 21.
Fortfarande samma tråkiga väder, jag vill ha snö! Massor av snö så det blir sådär fint och jobbigt att gå utomhus. Jag skulle faktiskt nöja mig med lite *suck*
Igår gjorde jag ju pepparkakshus och det gick inte så bra.
Jag hatar HATAR  H A T A R  H A T A R  pepparkakshus. Det slutade med att jag typ fick slänga en kastrull och jag limmade ihop hela med superlim. Ätbart? Nja. Och mina nNonStop ramlade av hela tiden ;__;
Dagen har jag tillbringat med att lyssna på Mew, Oasis och Placebo, klippa ihop lite vill-ha kollage och måla mina naglar, hihi ^-^
Nu blir det till att väcka pappa, gå ut och köpa julgran, röja i källaren och åka hem till mamma.
Pussen på er, huggies!:*

NonStop-pop



Hellu!
Kvällen har varit alldeles jättestressig, vi har städat, gått ner i grovsoporna, vart och lämnat en väska hos mamma, handlat julmat och en massa annat. Men lite mysigt är det ju att bestämma vad vi ska ha till jul och så, mest godis och choklad blev det ^__^
Nu sitter jag och lyssnar på Kent, tror bestämmt att det har varit en Kent-dag idag, någon gång behöver vi alla en sådan :]

Nu ska jag gå och äta lite ost ( doppad i Trocadero (stavning?) såklart) och bygga ett ätbart konstverk, my luck! Gissa på vad det är ni! Fast...bilden säger en del? 3 dagar kvar nu, ska bli så otroligt-super-yber-massor-mysigt med julafton!
Love to you, pefs!:*

Och allt stannar för en kort sekund



Hej sötnosar!
Vaknade för några timmar sen och låg kvar i sängen och bara värmde mig, ybermysigt. You know what? Jag älskar lov och element.
Just nu sitter jag och lyssnar på Kent, ser på Top Model och är lycklig :]
Dagen blir julfixande, fotografering och slappande hihi ;)

Born to be ( cheeiieeep) ;)

Hello Hunnies! Klockan är mycket men jag är inte ett dugg trött, amazing!
Just nu sitter jag och tittar på Alien 3, ja nu är det reklam då, ganska bra och lite småläskig film ;) Har kopplat in min TV iväll, vilket innebär att kvällen gått åt till att glo på lite olika filmer.
Tidigare träffade jag Berg en timme, trevligt!
Egentligen skulle ju pappa och jag till Duka för att köpa jul-gardiner, men vad blir det? Jo vi åker till Mio och köper ett matbord och en soffa! Snabba ryck! ;) Men sen fick jag reda på att jag skulle ha fått en kamera i julklapp även fast jag redan har fått en massa i förväg. Men nu får jag ingen för att vår soffa blev så dyr ;__; Funderar på att köpa en sån här, en Samsung NV100HD, vad tycker ni?

Anw, nu sitter jag och stör mig på reklam, det känns som om det är mer reklam än film hmm?
Juste, satt och kollade på lite kläder, kanske klipper ihop ett litet kollage imorrn!
Nu börjar filmen igen, ha det underbart, Huggies!:*

someone call the ambulance, there’s gonna be an accident



Hellu hunnies! 
Min blogg fungerade inte igår? Men i alla fall.

I går var jag mest trött hela tiden, det blev inte så mycket sömn. Efter typ 40 minuters bussresa från tyresö halv nio på morgonen träffade jag Emmah och tvingades lyssna på när hon och hennes kompisar öppnade julklappar (dom skrek ganska så mycket) = huvudvärk. Fast det var kul att se alla ( bara fyra men anw) från min gamla skola, saknar er sweeties! Sen så gick jag och Emmah runt i skrapan, förstörde på OnOff och snodde godis från tre, nördade oss i tre timmar hemma hos mig och åt pasta med tomatsås.
Sen blev det thai-mat med pappa och gitarrspelande, mysigt!

Idag då, jag sov yberlänge, snart ska vi gå och köpa julgardiner på Duka, hihi ^^
 Sen blir det väl till att städa och julfixa lite, kan nästan inte fatta att det bara är 4 dagar kvar till julafton! Och jag har fortfarande julklappar kvar att köpa, börjar bli lite stressad?
Läste att det inte kommer att bli någon snö på julafton utan bara grått och trist som det är mest hela tiden ;__;

Nu ska jag göra mig iordning medans jag lyssnar på underbara Shout Out Louds, äta frukost och hoppa runt och  vara glad.

Skriver ikväll ( sålänge min blogg fungerar), Love to you!:*

och vi satt på gräset som växte i takt med himlen



Allo sweeties!
Nu stressar man lite för att hinna träffa Paj och knut på Gullmars om 30 minuter, ska sova hemma hos jö, kulkul.
dagen har varit Berg och Klippning.Jjag blev så sur på mitt hår att jag bokade tid hos frissan och gick och klippte av det helt enkelt. Yber-kort i nacken och längre där fram, jag blev ganska så nöjd. Fast jag tycker att mitt hår i nacken känns som fårpäls, huh? Anw, nu måste jag dra, pussen!:*

Sun is shining, life is so sweat, yeah




Godmorgon!
Idag är min första jullovs-dag och jag är yberglad. Inatt sov jag nästan 13 timmar, kan man säga att jag var trött?
Och när man vaknar så skiner solen in och katten står och jamar utanför dörren och vill komma in och vara överdrivet söt. Vad var det jag sa? Yberglad.
Dagen blir väl mest julpyntning och slappa, håller på att bli sjuk, inte bra.

Kanske ska träffa Berg lite senare om jag orkar samla ihop mig. Jag har väl tre alternativ I guess:

1:  Gå upp, äta frukost, klä på mig, fixa håret, sminka mig, hitta nycklar, gå ut och träffa Berg...ush det blev en lång lista.

2: Ligga kvar i min säng och lyssna på Håkan Hellström, vara glad och inte göra någonting alls.

3: Gå upp, äta frukost, sminka mig, hitta nycklar, gå ut och springa.

3:an är väl den mest ottänkbara. Hihi, tror det blir det andra ändå ^-^
I alla fall, nu ska jag ängna mig åt att läs bloggar och ta det lungt i några minuter innan jag bestämmer mig,
See you, love!:*

om 100 år är vi stjärndamm, min vän


B I L D B R I S T


Hello cuties! 
Nu är jag jätteledsen över att jag inte har uppdaterat så vidare bra, men jag har inte haft ork helt enkelt.
Idag var det julavslutning (<3) vilken innebar julklappar, julmust och lite godis.
Självklart försov jag mig, lilla duktiga jag att vakna tio minuter innan vi börjar, sista dagen. Förväntade någon sig något annat?

Efteråt gick vi hem till Berg; Jag, Knut och David. Tyvärr så stack sötisarna Knut och David efter bara någon timme, Berg och jag utnyttjade situationen till att köra världens knäppaste lek, ja? Jo, vi tog nämligen och band en halsduk över ögonen och sen fick den andra fylla en tesked med exakt vad den ville från köket. Sen skulle man ju självklart äta det, med halsduken på.
Leverpastej, Tvål, Majonäs, Jordnötssmör, Pepparrot, chokladsås och hundgodis, någonting sånt var det när jag verkligen seriöst började må illa. Ush!

Sen så har jag mest suttit hemma och läst, lyssnat på musik och tagit det lungt. Just nu är det Beach Boys i hörlurana, hihi ^__^

Så otroligt skönt med jullov nu, en aning tacksam till att vi slutar tidigare än dom flesta. En månad till att göra ingenting, underbart! Fast ingenting blir det väl inte utan snarare övernattningar, filmkvällar, fotorundor, långa promenader, julfirande, nyårsfirane (längtalängtalängta), betyg och en massa tjockismat. Vilket innebär att det förmodligen blir en hel del träning också :3

Dock så är jag lite negativ till julen, den går ju bara ut på att konsumera så mycket som möjligt nu för tiden, vad är det för stämmning? Men det blir nog underbart ändå, om det bara ville snöa lite nu!

Vi hörs imorgon, ha det lovely! pefs!:*

Old memories ( ush)


Gammal bild från i somras, HUR FAN SÅG MAN UT? Och nej, det var inte min mat. Jag åt faktiskt bara en glass, så tjock är jag inte.

Hellu loves!

 Sitter hemma hos Berg och lyssnar på hennes skitmusik :)
Kvällen igår var kul, vi köpte myttig mat och drack te, snackade skit och letade eftre filmfodral, kulkul.

Nu måste jag stryka mitt lucia-linne och fixa håret, snart är det julspel ( tjoho)
Skriver senare, och ledsen, jag hade inga bilder utom en från öh..länge sen, huh?

Ha det Puss!:*

baby, did you forget to take your meds?



hej jag har bara en mobilkamera och paint; my luck? not.

Helloe cutiees! Sitter och skriver på mammas dator eftersom min är nerpackad, lyssnar på Fall Out Boy.

Dagen har varit julspelsrepition, herregud jag kände verkligen för att slå ner någon när vi stog därframme och hade övat " ingången" två gånger och dom sa att vi skulle göra det igen. Imorgon är det 'for real' , då ska vi dessutom ha Lucia-nattlinnes-grejer på oss. Dock så börjar vi inte förrän klockan 16.20 , slutar mellan sex-sju någonting, så man har dagen på sig att åstadkomma något!

Idag har jag klippt luggen (igen) , kände mig lite tvingad eftersom jag klippte den halvt igår men sen ångrade mig, så den var typ 2 cm ner i ögonen, väldigt irriterande!
Pappa är sjuk vilket innebär att jag stannar hos mamma, inget virus på jullovet inte!
Fast jag ska iväg och sova hos Berg snart, ybermysigt!
Idag har jag i alla fall blivit tvingad att skrapa bort tuggumi från min bänk och varit på stan med några roliga människor, sen blev jag och Flora dissade och gick och köpte ett nasse-halsband till hennes kompis och stjärnor på Clas Ohlsson ^--^ Stjärnorna, räknade Flora ut, ska räcka i 20 dagar, yeah.
Nu ska jag återvända till minna sysslor bestående av att fixa håret och packa en väska.
Skriver kanske ikväll, hugs!:*

Hur otäckt långt jag var beredd att gå i din närhet




Hello sweetiees!
Ledsen för ett så sen uppdatering, men min dator har varit ur funktion i några timmar.

Kvällen har bestått av Kent, Julgrans-pyntning, Berg och kval.
Jag och Berg tog en lång-promenad med Kip i Skinnaviksparken, trevlans! Fast det var ganska mörkt, så det var ju inte helt oläskigt heller! Inte för att jag är mörkrädd, det är ju bara det att det finna väldans många skumma människor. Dock.

Sen så har jag beslutat mig för att imorgon är en nystart. Jag ska göra saker annorlunda, jag vet inte om det blir bättre. Men det blir nog det. Guess you won't notice any difference, men vad vet man? Nu ska jag inte tråka ut mina fina läsare med depp-inlägg. Eller depp, tja jag vet inte. Något i alla fall.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, måste upp tidigt för att lämna väskan till pappa som kommer 07.15.

Sen väntar 4 timmars plåga i helvetets hus ( motsägelsefullt?). Vi har nämligen julspelsrepetition i kyrkan, please let me die. Jag fattar inte varför vi ska pinas med det där, TVÅ gånger. Ingen fattar ju någonting av alla instruktioner ändå, varför ska vi repetera?
 Jag misstänker att vår skolas styrelse egentligen är ett gäng onda satanister som älskar att se oss elver lida, ihopträngda allihopa på en minimal scen i en 40-gradig (liten överdrift, men bara liten) kyrka?
Eller så är det så att jag är sur och har livlig fantasi.
Hursomhelst så funderar jag allvarligt på att "bli sjuk" imrgon. Men det skulle jag ju aldrig göra, som det lilla änglabarn jag är? (haha for SURE)

Men som sagt, sömn, vila, blunda, trött, kudde, katt, väckarklocka.

Okej det här var ett ganska så konstigt inlägg, ha överseende?

Du frågar mig vad kärlek är                                 
men jag vet inget om det där                              
 bara sånt som man kan mäta kan jag förstå   

Godnatt, love and hugs! :* 

Allt det där är förändrat, men jag känner likadant



Hallo cupcakes!
Sitter och fryser och lyssnar på underbara Broder Daniel, känner mig lite allmänt glad! ^--^

Dagen har bestått utav piano, te, läsning och julfixande.
Nu har vi förresten tagit ner granen, mysigt!  Fast mamma hade tappat bort nyckeln vårt hänglås (till vinden) så hon, jag och min brorsa fick gå upp med en kofot och slå av det, hoppades man att ingen skulle komma eller vad?
Fast det hade nog sett ganska kul ut, jag som står och filmar med min mobil och brorsan i en hood-tröja som bryter up ett vindsföråd! :D
Snart ska jag ta och slå in lite julklappar, pynta granen och träffa Berg, ain't it nice?

Åh, juste, jag har beställt lite grejer från Asos.com som jag ska få i julklapp, thihi. Bland annat ett par wayfares, en zebra-mönstrad väska och en klänning till nyår, lovely! Fast mamma satte upp lite...begränsningar på hur mycket jag fick handla för, annars hade jag väl beställt för 3000 pund eller något sånt!

Anw, skriver ikväll, huggiies!:*

Don't go away









Hellu!
Förlåt för dålig uppdatering, jag har inte hmm, använt min dator så mycket. I

dag (igår?) var det ju lucia, dock glömde vi i min familj bort detta, alltså blev det ingen stor grej av det.

Dagen har varit : julklapps-handlande med mamma, Idol-klipp med Berg, Thai-gryta, Twilight och fotografering. Underbart, inte sant?

Jag har lurat till mig lite julklappar i förväg också, en yber-super-gosig morgonrock och den andra boken i Twilightserien. Boken läste jag by the way ut på en gång, älskar verkligen Twiligt! Hoppas på att jag får trean också :3

Nu ska jag snart försöka somna, jag har piano ganska tidigt imorgon, jobbigt.

Jag har bestämt mig för att julpynta lite imorgon också, nu har vi äntligen slängt ut vår isärskruvade soffa ur vardagsrummet ^--^ nu är det ju snart julafton, vädret är tyvärr fel, snälla ge mig lite snö?

Sov gott, hunnies!

It's raining outside





hallu loves!
 Sitter och dricker smultron-te och är så trött att jag skulle kunns somna närsomhelst nu. Har tillbringat en timme med att slå in julklappar, jag är lite av en perfektionist! Men just att slå in presenter är ju det roligaste med det hela, tycker ni inte?
Bortsett från det så lyssnar jag på Håkan Hellström, pratar med lite gulliga människor och läser bloggar.
Och så är jag lite avundsjuk också, mina kompisar fick krama Johan Palm. Tre gånger! Jag hade velat vara där ;___;
Plus att jag har super-mega-ont i nacken, inte bra.

Anw, nu ska jag sova (snart), jag vill i alla fall. Får väl se hur det blir, det brukar ju vara ganska så svårt att somna när man väl gått och lagt sig.
Hörs imorgon, hugs!:*

När alla lyssnar på dig, kan du beskydda mig?






Bonjour mes amours !
Idag var det Luciatåg i skolan, lite fint och sådär, men jag höll på att somna där i kyrkan av alla ljusa röster som sjöng så fint.
Men plötsligt: Paus......paus.......paus.......paus........paus.......STAFFAN VAR EN STALLEDRÄNG, de enda två killarna började sjunga. Högt. Då somnade jag verkligen inte utan fick, tillsammans med ungefär hela klassen, en ordentlig skrattattack. Ett gott skratt förlänger livet. Om man inte dör i hjärtattack orsakad av stjärngossar. Skämt åsido.
Sen blev dett pepperkakor och Festis i klassrummet och en lite udda teater.

Efteråt åkte jag och Berg ner till stan för att köpa julklappar ( som i onsdags) men den här gången köpte jag faktiskt väldigt mycket och brände alla sparpengar. Suck.
Jag är åtminstonde klar med alla julklappar förutom till Berg, som jag förresten fick en parfym av i juklapp ( för tidigt jag vet), thanks sweetie! Nu måste jag bara hitta på en persent till henne också, sen var man klar! Bara 12 dagar kvar till jul nu, jag längtar! Det är ju bara för mysigt!

Snart ska jag träffa Berg igen, ut med Kip i guess. Som jag också måste komma på en present till, ojdå. Vad ger man till en 9 månaders gammal hund? Något måste jag ju komma på, han är ju bara för himla söt!

Annars har jag tillbringat min tid med att lugna ner min katt som sprang runt och jamade, kastade sig mot saker och rullade på golvet. Jag misstänker att hon på något sätt har fått tag i kattmyntan längst i skafferiet. Galen var hon i alla fall, sötet!

Skriver mer senare ikväll, pussen!:*

hoho :*




Hellu myloves!
Nu är jag äntligen hemma, fryser något alldeles jättemycket gör jag också!

På baletten höll jag faktiskt helt seriöst på att somna. Inte för att det var tråkigt eller så, det var faktiskt ganska fint, utan för att jag är så ybertrött och har varit det hela veckan.

Imorgon ska jag i alla fall vila upp mig lite, vi slutar klockan 11 eftersom det är lucia :]  Nackdelen är att vi börjar tidigare än vanligt, men det står jag ut med!

Hmm, nu sitter jag och lyssnar Lasse Lindh, har aldrig hört förut men jag har läst om honom på en massa bloggar, I don't know what to think. Säger väl okej för tillfället. Lite bra också.
+ att jag dricker kokosnöts-te och målar naglarna, mysigt! ^--^
Snart ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon.

Sen så har jag lite bildbrist och lägger upp någon väldigt gammal bild.

Sleep well, love to you :*

Håll ditt huvud högt





Hallo sötsaker!
Idag har det varit en otroligt lång skoladag, iaf kändes det så när det är här nära till jullovet!

 Sista engelskalektionen med min nuvarande lärare, och fick vi tillbaka de två prov som vi inte har fått? Nej. Och franskaprovet fick vi inte heller tillbaka, även fast det var sista lektionen. Då har man väl någat att vara orolig för på jullovet, thank you.

I alla fall, nu är jag lite småstressad, ska iväg med mamma om 20 minuter fö att träffa mi pianolärarinna och se på Nötknäpparen, haha.

Kommer inte hem föränn ganska sent ikäll, men skriver väl något kort då, ändå.

Annars så ska jag byta om, fixa håret och sminka mig på dom här 20 minuterna, good luck.
Men det går nog bra med Kent - Min värld på hög volym och alla läxor klara.

Hörs senare, massa kärlek:*

Dont't be scared, you will never change.




Hellu sweeties!

Nu liger (sitter) man här och försöker vakna, borde inte hålla på med datorn egentligen, jag kommer ju alltid försent.
Och visst, jag har kanske lagt mig lite sent dom senaste dagarna och försovit mig ganska mycket, men det är ju snart lov. Rättare sagt: om 7 dagar. Det ska bli så yberskönt med lov, det känns som om det verkligen behövs!

Den här terminen har ju varit en aning stressig, det känns som om jag inte riktigt har haft koll på allt. Speciellt med skolan, visst har det gått bra men jag har fått för vana att göra läxorna på lektionen innan, plugga till proven dagen innan och så vidare, då blir jag stressad. Men men. 7 dagar. Sju dagar.

Nu börjar julstämmningen infinna sig lite också, jag har faktiskt tänkt att jag ska sätta upp min stjärna i fönstret, hihi ^__^

Ikväll ska jag på en ballet med min pianolärarinna och mamma ( tjoho). Vet inte om det kommer bli en direkt toppenkväll, men min lärarina är ju ganska så ybersnäll och trevlig! Nötknäpparen är det by the way vi ska se. Haha.

Nu nåste jag gå upp, har franska som jag måste plugga på. Comme je suis heureux. Och vi ska se på lilla julspelet direkt på morgonen, alla småbarn springer runt och ska spela upp en pjäs och sjunga, hihi, så mega-super-jätte-söta!

+ att jag har kommit på att mina leopardstrumpbyxor är den bästa pyjamasen som går att hitta! Med min stora, fina Paris-tröja till såklart! :3

Ha det underbart, hugs! :*

Old pic'





Hallo! Kom just hem från Berg och stan, genomblöt av allt regn. Ush, det är så jobbigt när det regnar när man är ute! Fast sitter man inne i en stor filt med en kopp te är det ju något av det mysigaste som finns!

Hann inte köpa något på stan egentligen, bara en T-shirt till min brorsa som han ska få i julklapp. Halvvulgärt tryck, ljusblå, kind of his style; från TopMan. En julklapp klar i alla fall.
Berg vet jag köpte en present till mig på Cubus, jag var tvungen att stå och ha tråkigt i 10 minuter medan hon handlade, hmm.

Sen åt vi en donut  från sergelstorg, nu känner jag mig en massa tjock. Och jag har en ganska rejäl lust till att träna, har hört att en sån där fettpryl innehåller 3000 kcal! Omg, nu mår jag lite illa faktiskt.

Bortsett från det så sitter jag och lyssnar på Blink 182, lite awesome där, har inte lyssnat alltför mycket på dem, alltid trevligt :3

Nu ska jag ta en snabb dusch, renskriva mitt religionsarbete och plugga franska. Redovisningen idag gick btw ganska så okej, ingen stor grej men ändå.

Skriver lite senare,
ha en good kväll sweeties! :*

Christmas shopping :)





Helluu!
Kom just hem från skolan med Berg, det hade brunnit i tunnelbanan så vi fick gå hem i regnet . Jag hatar regn, va?

Skoldagen har varit ganska så kass, vi fick tillbaka Kemiproven VG+ ;__; Jag vet att dt låter ganska bra men  jag pressar mig själv för hårt?

Snart ska jag i alla fall ner på stan med söten och inhandla lite julklappar, trevlans :3

Slänger upp en Geek-bild från igår också, Don't she look cute huh?

Skriver sen när jag kommer hem, nu måste jag stressa hem med Kip till Berg,

Ha det pussen! :*

Wishlist :*






Hellu!
Här kommer min lilla önsklista ; En nyårsklänning, gitarr, wayfarers, Ipod, en rosa dator, Skullcandy, Twilight-böckerna och ett par söta strumpor, Gimme!  Mer behöver man väl inte ?  Och så tyckte jag det var lite roligar att klippa in grejorna i en bild, va?

Förmodligen kommer jag inte ens få hälften av alla grejer, men hoppas kan man ju alltid!

Just nu sitter jag med en kopp smultron-te, lyssnar på Placebo och renskriver mitt religionsarbete. Det känns ganska så okej med det faktiskt!
Visste ni att till exempel ögonåkommor och magbesvär var vanliga sjukdomar under det antika rom? Säkert.

Innan var jag ute med Berg och Kip, tog lite Geek-bilder ( vilka Berg kallade Vintage-bilder) som jag lovade henne att ladda upp här på bloggen. En annan dag minsann.
Hoppas ni haft en trevlans kväll?

Pefs and kramar:*

Pictures of you



Hejhopp, jag har bildbrist och jag har en söt katt.



Hello!

Regnig och trist dag idag, gick hem på lunchen eftersom jag hade ont i magen / knät (tolka hur ni vill). Och så var det Chili con Carne till lunch, ush!
Idag, eller om det var igår, började vi med teaterpjäser i skolan, skulle ha varit kul om min grupp kunde komma på något att skriva om. Imorrn har jag redovisning på vårt 6-veckors projekt om antikens Rom tillsammans med Elvira, wish me luck!

Gjorde en ny header och fixade småsaker i designen, bara temporärt och misslyckat, bättre kommer senare när jag har tid.

Nu sitter jag och lyssnar på The Cure, det var länge sen! Dom är ju för himla bra egentligen! :3 Fryser gör jag också, jag misstänker att mitt element är trasigt. Ska försöka hitta en stor, mysig kofta att gosa in mig i, thihi^^

Lite småtråkigt att vara hemma såhär, jag vet inte riktigt vad jag ska göra? Funderar på att kolla upp var jag kan köpa alla mina julklappar så att jag slipper springa runt hela stan och leta. Ska förmodligen till stan imorgon med Berg och handla alla julklappar, dock är det beroende på om jag får mina pengar av mamma idag. Det har ju blivit en del eftersom jag har haft så bra på alla prov. Det lönar sig att vara en pluggis! (ironi)

Kanske även gör ett litet kollage på vad jag själv vill ha, det får vi se.

Ha det så bra, hugies:*

Thinner then some love, please?



Hallo!

Har äntligen fått mitt msn att funka, Flora don't be angry.
Helt okej skoldag idag, känndes ganska så kort.
Tänk om man var ett saftglas, att bara bli uppdrucken och skvalpa omkring! Dagens bästa va?

Just nu sitter jag och lysnnar på Kent och drömmer lite. Jag har även just klistrat fast en ängel och en djävul (i pappaer, huh?)  på min dator, Fint! :3 Ska måla mina naglar röda också, me like.

Nu har jag äntligen kommit på vad jag ska önska mig i julklapp, nämligen en gitarr! Något av det bästa man kan få, musiken är mitt allt?

Kvällen blir Berg, Tonfisksallad, engelska, te och julsånger.
Just med julsånger så är det så att jag måste lära mig texterna på ungefär 10 låtar utantill, eftersom vår skola har den idiotiska men ändå ganska mysiga traditionen att ha ett julspel. Två timmar i en övermänskligt varm kyrka; ihopträngd med runt de 300 andra på skolan, ftw, men som sagt, mysigt.

Nu ska jag gå och fixa min sallad, mamma kommer inte hem förrän runt nio ikväll. Får väl äta medan jag sitter och läser lite fina människorns bloggar ;)

Massa hugs, pussen :*

step right out





godkväll!
Sitter och lyssnar på The Killers, dricker vaniljte och har det allmänt mysigt! :3
Fotade lite med Flora tidigare idag, ljuset och vädret var kass, men bågra bra bilder blev det. Kul att träffa Flora lite, trevlig människa ( jag vet att du läser det här, ta åt dig). Jag fick klättra upp på ett yberhalt tak för att Flora skulle fota, läskigt!
Nu måste jag öva på pianot, lektion imorgon. Lite småjobbigt kanske, men det är ju ganska kul också. Vill börja spela gitarr också, ska bara övertyga pappa.
skriver imorgon,
pefs:*

Some might say



Hai!
Vaknade tidigt idag, Berg du vet varför. Sov borta inatt ( igårnatt? ). Vi såg på Madagascar 2 , jösses vilken söt film!
Sen fick jag dödont i magen, jag kunde inte gå, och jag skämde ut mej samtidigt som jag trodde att jag skulle dö, eller svimma åtminstonde. after that såg vi på Hostel , GUD vad dålig den filmen var.
- killar har alltid *pannkakor* när dom vaknar!
- synd att han vaknade för 2 timmar sen då,
Haha, misstolka mig rätt.
Idag ska jag i alla fall träffa Flora och fota, tråkigt att det regnar bara. Ikväll blir det "middag" med pappas kompis ( och pappa hahah omg), photoshop och citat. Just nu sitter jag och lyssnar på Oasis och äter en mandarin. Skriver senare,
pussen :*


Can I be electric too?





Sånt hära med bildredigering är  inte min starka sida, faktiskt.


Hellu! Tråkig skoldag idag, var så trött att jag nästan somnade på sista lektionen. Världens mysigaste syslöjdslektion! Vi fick pepparkaor och jul-te, trevligt. Och sen tryckte Vira och jag ner så många garnnystan det fick plats i min väska ( vi ska lämna tillbaka dom) och snodde varsin näve fina små paljetter. Träffade Berg ett tag, sprang runt och hade lite kul. Åt upp hennes pepparkakor, hihi. Ska försöka hitta på någon sorts önskelista också, inte långt kvar till jul nu!
Jag älskar verkligen jul, så ybermysigt! Bara det kunde komma lite snö någon gång!

Just nu sitter jag och läser igenom franskan, Kent i hörlurarna, va? Har planerat min helg lite också, ska sova hos jö med Berg, Micke och Cappe imorgon, supermysigt! Sen på lördag ska jag äntligen få fota med Flora, jag har längtat haha. Sen blir det väl Kent, Håkan och BD citat till all day long, underbart.

I alla fall, förmodligen ingen uppdatering imorgon, kanske ett kort på morgonen om jag hinner, men jag brukar ju oftast försova mig.
+ att jag har beslutsångest, jag vet inte om jag ska klippa mig eller inte?

hugs and love :
*

du är din egen fångvakt






Gosh.
Vaknade såhär mitt i natten och kunde inte somna om, trött. Och det kommer jag vara imorgon också. Men nu är det som det är. Jag kunde inte komma på något bättre att göra än att koka en kopp vaniljte och lyssna lite på Kent (Nihilisten), mysigt.
Ska försöka somna om, är väl all stress och oro skulle jag tro. Imorgon har vi engelskauppsats vilken jag kommer att misslycks totalt med, jag känner det på mig. Kom nu jag är kroniskt låg, jag vill ha lite stöd i dän här jävla kalla, tomma världen.
Hörs imorgon, pussen på er! :*

talk like a hurricane



hand-mun-gubbe, våran overnatural dåliga humor.

Hej på er sweethearts! Tråkigt väder, vill ha vit fin snö ute nu.
Idag var farbror Berthold Polisen i skolan med en kollega som såg ut som en knarklangare. Han var lite cool faktiskt. På matten satt vi och ritade små hand-mun-gubbar ( jag är inte så bra på att förklara) och sen fick vi reda på att vår engeskalärare ska sluta ( Haha, äntligen G O O D B Y E !), dock ska jag ha henne i franska.
Kvällen blir sallad, engelska, Berg och läsa bloggar. Kanske skriver ikväll, kanske inte. Lite mysik förhöjer livet! Längtar by the way till jul nu, lite stressad oxå, har ingen aning om vad alla ska få i julklapp, help me?

puseeiz (skolengelska?) :*

lll

Helåå!
Nu var man då hemma från en relativt rolig skoldag, vi körde fotboll på gympan, alltid kul. Och jag gjorde fem mål, *stolt*
Fysikprovet gick okej, lite konstigt utformat dock, vi skulle hitta på egna frågor? haha.
Var med Berg ett tag efter skolan, gick runt på stan och flummade och jag ramlade på mage framför ett par fjortisar ( jag kunde väl bjuda på ett skratt i deras trista liv?).
Nu ska jag förbereda mig lite inför vår engelskauppsats, dricka te, lyssna på the Killers som Flora btw lärde mig öh gilla idag på bilden?
pussen :*

min helg?


Hej marmeladburkar
. Nu har jag uppdaterat skitdåligt. i alla fall.

Lördag:
Gick upp tidigt, pluggade fysik, träffade Berg och åkte ner till stan. Vi gick omkring och letade kläder till festen. Det slutade med att hon köpte någon grön sak och jag en svartvit tiger/leopard-tröja, trevlans.
Sen åkte vi hem till Knut, kollade in lokalen, åkte och handlade, tappade bort knut, trängdes i en bil, sminkade oss, letade prinsesskronor, gjorde jätteäckliga melondrinkar ( det var kul), hade en misslyckad fest med en rolig "efterfest" (socker, haha), städade, Knuts pappa blev sur för att dinah hade kastat pasta på väggarna, skrubbade väggarna, Paj och jag fick skrattattack för höm en liten sak. Sen åkte vi hem till Knut ( Jag, Paj och Jö) och var trevliga mot hennes mamma ( vilket inte Knut var) och drack te medan Knut förklarade Pajs teori om att Jakob ( Knuts storebror ) är kär i Paj. För Jakob. Han skrattade, haha. Sen såg vi på exorcisten, den var dålig och väldigt datagjord. Ush. Skickade sms klockan fyra på natten till Berg om att hon hade mina nycklar. Bra dag.

min fina prinsesskrona? oseriös bild?

Söndag:
Gick upp klockan halv nio, fixade iordning mig och stack innan dom andra vaknade. Fick fråga ett tiotal personer om vägen till bussen, hade aldrig varit hemma hos Knuts mamma förut. Tjoho. Kom hem vid halv tio, åt bröd, kom på att jag bara sovit 1,5 timmar,  tränade piano, läste fysik. Sen åkte jag iväg och spelade piano, det gick helt okej. Fast jag ramlade på centralen och gjorde illa foten, illa illa. Sen så åkte jag hem och hade lite tråkigt, läste fysik, träffade Berg och hennes släkt och åt tårta, haha. Sen så gick jag hem och skämde ut mig genom att ramla på mage, precis när typ 5 killar går förbi, vilka asgarvar åt mig, tomat? Somnade nästan direkt, var så pankakans trött ( fråga inte om mitt fina uttryck).

Måndag:
Idag har jag mest städat och pluggat fysik. Ledig dag förresten, "julklappslov". j
Jag älskar vår skola. Träffade Berg ett tag och glodde på några som åkte skridskor med skolan. sen gick jag hem och städade lite till, packade min väska, åkte hem till pappa, gick till onoff, gick hem, åt middag, blev förhörs på fysiken och smsade med lite underbara människor. Nu ska jag läsa igenom fysiken en gång till ( pluggis?) och sen ska jag sova. Jag tror jag håller på att bli sjuk, inte bra.

Ha det, puss hugs :*

RSS 2.0